Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2404 του /var/www/vhosts/medousasa.gr/public_html/site/includes/menu.inc).

Η Εταιρεία

η εταιρεία

Η εταιρία «ΜΕΔΟΥΣΑ Ανώνυμη Τεχνική, Τουριστική, Εμποροβιοτεχνική, Ναυτιλιακή και Εργοληπτική Εταιρία» (συντομογραφία ΜΕΔΟΥΣΑ Α.Ε.) ιδρύθηκε το 2005 από τον κ. Μεγκλή Γεώργιο του Πέτρου. Είναι τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων δημοσίων ή ιδιωτικών, όπως έργα οδοποιίας, γεφυροποιίας, υδραυλικά, αποχετευτικά, αρδευτικά, λιμενικά, οικοδομικά, ενεργειακά – βιομηχανικά, ηλεκτρομηχανολογικά, ειδικά γεωτεχνικά και έργα προστασίας περιβάλλοντος.
Η έδρα της εταιρίας είναι στην Ξάνθη στην οδό Μιχ. Καραολή κι Ελπίδος.
Από το 2006 μέχρι σήμερα η εταιρία παρουσίασε μία αξιοσημείωτη δραστηριότητα, εκτελώντας πληθώρα οικοδομικών και υδραυλικών έργων, καθώς και έργα οδοποιίας, έργα περιβάλλοντος και διάφορα ειδικά έργα, μερικά από τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα η εταιρία εκτέλεσε και εκτελεί ένα σημαντικό αριθμό αποκαταστάσεων διατηρητέων μνημείων (χαρακτηρισμένα ως διατηρητέα κτίρια από το Υπουργείο Πολιτισμού), αποκτώντας τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα. Συγκεκριμένα, έχει ολοκληρώσει την εκτέλεση τριών διατηρητέων κτιρίων στην πόλη της Ξάνθης (του κτιρίου του παλιού ταχυδρομείου, του κτιρίου του Μουζαφέρ Μπέη και της οικίας του Μάνου Χατζιδάκι), ενώ υπό εκτέλεση βρίσκονται το Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου Σερρών, το κτίριο του παλιού Μεντρεσέ στην Καβάλα και το Φετιχιέ τζαμί στη Ρωμαϊκή αγορά της Αθήνας.
Από το 2014 η εταιρία άρχισε να δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα της ανακύκλωσης.
Το 2014 εγκατέστησε μονάδα ανακύκλωσης Α.ΕΚ.Κ. στα Κιμμέρια Ξάνθης. Σκοπός της μονάδας είναι η ανακύκλωση προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων – καθαιρέσεων από Δημόσια & Ιδιωτικά έργα με τελικά προϊόντα, άμμος, αδρανή διαφόρων διαβαθμίσεων, 3A, σίδερο και κατάλληλα υλικά για φυτική γη, υλικά επικάλυψης σκουπιδότοπων, αποκατάστασης λατομείων κ.τ.λ.